Nieuws

Wie zoet is krijgt lekkers ...

  • Geplaatst op
  • 0
Wie zoet is krijgt lekkers ...

Midden november, de tijd van Sinterklaas, chocolade, marsepein en speculaas!

Ontdek en shop heerlijk typische Sinterklaaslekkernijen in de virtuele winkelschappen van Njomly. Alles wordt lekker praktisch bij jou thuis geleverd, wanneer het jou past.

Heerlijk begin van de dag ...

  • Geplaatst op
  • 0
Heerlijk begin van de dag ...

Word wakker met een smakelijk, voedzaam ontbijt om energiek de ochtend door te komen. Bij die gezellige ochtendmomenten horen vooral lekkere, verse producten van topkwaliteit!

Leef je tegenwoordig op een ander ritme en zit je vaker met je huisgenoten aan tafel? Of neem je tijdens de week niet de tijd om uitgebereid te ontbijten en speel je vaak alleen, snelsnel een ontbijt naar binnen? Dan heb je nu misschien wel de tijd om dagelijks of in het weekend uitgebreid en gevarieerd te ontbijten.

Wild: seizoensproduct bij uitstek

  • Geplaatst op
  • 0
Wild: seizoensproduct bij uitstek

Ook dit culinaire seizoen kan je wild van restaurantkwaliteit van bij de Butcher's Store door ons koeltransport bij jou thuis laten leveren. Om er zelf lekkere creaties mee op tafel te zetten. Of om te genieten van een van de overheerlijke wildragouts of patés uit het atelier van Luc De Laet.

Wild dat is de authentieke, intense smaak van puur natuur! Het is het meest natuurlijke en verantwoorde stukje scharrelvlees dat je kan eten.

Comfort food in het kwadraat

  • Geplaatst op
  • 0
Comfort food in het kwadraat

Comfort food: hartverwarmend eten waar je blij van wordt. Eenvoudige, lekker nostalgische gerechten voor killere dagen waarop je graag gezellig thuis blijft.

Bij Njomly maken we het je nog eens extra comfortabel, want de versbereide traiteurgerechten van de Butcher's Store, met ingrediënten van sterrenkwaliteit, moet je niet zelf klaarmaken. Meer nog: je hoeft er zelfs het huis niet voor uit. Njomly levert ze gekoeld bij jou thuis.

De gerechten zonder bewaarmiddelen worden gesealed geleverd in verpakkingen die in de microgolf kunnen opgewarmd worden. De verse bereidingen zijn 5-7 dagen in de koelkast houdbaar of kunnen ingevroren worden.

Proef het verschil in filet purs

  • Geplaatst op
  • 0
Proef het verschil in filet purs

Wij bij Njomly doen al eens graag de smaaktest. Deze week staat er filet pur op het menu. Het meest malse en meest sappige stukje rund.

Maar de ene filet pur is de andere niet. Njomly heeft in zijn gamma filet pur van niet minder dan 11 verschillende rassen. Allemaal topkwaliteit van de hand van meesterslager Luc De Laet. Het verschil zit 'm in het eigen smaakkarakter van elk ras.