Njomly pakt uit met Koffie by Sergio Herman !

Njomly pakt uit met Koffie by Sergio Herman !

 
 
___

De sterrenkoffie van Sergio Herman ! Samengesteld en geproefd door de Master himself! Er zijn 2 soorten verkrijgbaar "Medium roast" en "Dark roast" gemalen of niet gemalen. Laat u verleiden en maak uw koffiemoment nog beter! 


___
“Niemand hoeft mij het belang van koffie uit te leggen. Ik kan dit zeggen omdat ik al heel mijn carrière bezig ben om alle onderdelen van een restaurantbezoek te beheersen. Koffie maakt in mijn ogen een wezenlijk deel uit van een restaurantbezoek, het maakt een bezoek áf want van alle kansen om een goede indruk na te laten is dit de laatste.Het brandproces afstemmen op de juiste samenstelling van de koffiebonen is een huzarenstukje geweest maar gelukkig ben ik omringd door professionele partners die me begeleid hebben in dit proces. Vandaar is de stap naar een eigen koffiemerk voor mij niet zo heel erg groot.”
 

___
“Koffie neemt in mijn restaurants een hele belangrijke plaats in. Puur op basis van kwaliteit. Na water is koffie de meest geconsumeerde drank ter wereld en in de horeca is dit niet anders. Als ondernemer ben ik me hiervan bewust, het krijgt van mij al de aandacht die het verdient.Maar koffie is veel meer dan dat, want wat veel minder bekend is, is het gebruik van koffie in gerechten. Als chef gebruik ik al heel mijn carrière koffie, mits gedoseerd, als waardevol ingrediënt. Zo verwerk ik koffie in bepaalde dessertcombinaties of in krachtige fonds en heel soms gebruik ik het als een secret spice in een saus.Voor mezelf zie ik onbeperkte mogelijkheden om koffie als ingrediënt onder de aandacht te brengen.”
“De naam Inkbrew komt van de uitspraak dat ik soms écht het heerlijke gevoel heb dat het zwarte goud door mijn aderen stroomt en de link van de zwarte vloeistof naar het inkt in mijn arm is dan ook snel gelegd. Dit maakt de naam Inkbrew voor mij erg persoonlijk. De kleuren die ik gekozen heb voor het ontwerp van de verpakking associeer ik met koffie. De rode kleur is afgeleid van de koffiebes en staat voor passie en de intieme gloed die je van koffie krijgt. Alsof je met twee handen van een beker drinkt, dat idée. In de groene kleur zie ik de ongeroosterde bonen terug maar het staat ook voor het aardse van koffie. Voor het kleine ronde logo hebben we ons laten inspireren door de voortdurende mogelijkheden in de wereld van de koffie en de verschillende lagen van de smaak van de koffieboon. De mooie koffiezakken komen in kartonnen kokers van kraftpapier omdat ik geen schreeuwerige verpakking wilde. De verpakking moet opvallen door de soberheid en het moet de rust van een koffiemoment verbeelden.”

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.