Van Black Friday tot Cyber Monday en verder ...

Van Black Friday tot Cyber Monday en verder ...

Ook Njomly doet mee aan deze overgewaaide kortingsgekte! Wij bieden onze klanten een korting van 10% op hun bestelling.
Bovendien ontvangt iedere klant die deelneemt aan deze actie een kortingscode voor een gratis levering bij de volgende bestelling.

 
 

Van Black Friday tot Cyber Monday en verder!


Korting! Korting! Korting!

Black Friday is in de VS de dag na Thanksgiving Day en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.

Cyber Monday is het online antwoord op Black Friday en staat voor de officiële start van het online shopping seizoen voor de feestdagen. Dit is steeds de eerste maandag na Black Friday, dit jaar dus maandag 2 december. En laat dat nu net de lancering zijn voor onze Eindejaarsnieuwsbrief! 

Ook Njomly doet mee aan deze overgewaaide kortingsgekte! Wij bieden onze klanten een korting van 10% op hun bestelling van min. 75 € met levering tussen vrijdag 29.11.2019 en dinsdag 03.12.2019. Gebruik hiervoor kortingscode: "BlackNjomly2019"
Bovendien ontvangt iedere klant die deelneemt aan deze actie een kortingscode voor een gratis levering bij de volgende bestelling.


Geniet dus dit weekend van een korting en neem er ineens ook ééntje mee voor de feestdagen!
 


Aanzet tot eindejaarsinkopen dus ...
 

Njomly staat niet alleen voor lekker eten.

Onze helden en topleveranciers bieden ook leuke producten aan die u cadeau kan geven of bieden u de mogelijkheid om uw voorraad champagne in te slaan.
 

Zo kan u bij ons heerlijke gins kopen, zoals daar zijn: de handgemaakte en prijswinnende Wissels Gin, de kruidige gin met een eigenzinnig karakter Butcher's Gin, maar ook de verschillende gins van het tweesterrenrestaurant Boury.
 
Als u iemand wilt laten genieten van een lekkere koffie by Sergio Herman of een heerlijke whisky, kan dat met een simpele klik op Njomly.
 
Ook Sal de Ibiza en Rivsalt hebben prachtige producten, zoals o.a. Fleur de sel, Himalaya zout met rasp en een Himalaya zoutblokEchte blikvangers op een culinaire tafel.
 Carbon Champagne is hotter dan hot. Dankzij de combinatie van luxe-uitstraling en topkwaliteit, verdient het luxemerk zijn plaats op het podium van de Formule 1.

Shoppen maar!
 

Zo ziet u maar, keuze ten over ...

Kan u moeilijk een keuze maken? Geen nood, wij hebben ook cadeaubonnen!

Laat die eindejaarsaankopen maar beginnen!


PS: kijkt u ook uit naar onze eindejaarsnieuwsbrief met ongelofelijke feestmenu's?

 
 
 
Copyright © 2019 Njomly, All rights reserved.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.