BergHOFF

Selected by the Mastercooks of Belgium

The Mastercooks of Belgium zijn de ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. BergHOFF is een Belgische fabrikant van hoogwaardige keuken- en tafelartikelen, waarbij zowel ergonomie, kwaliteit als design een belangrijke rol spelen. BergHOFF vroeg aan The Mastercooks of Belgium om hun producten aan een serie strenge praktijktests te onderwerpen. 5 Mastercook topchefs, Felix Alen (Hof te Rhode), Mario Aerts (Het Komfoor), Daniel Molmans (Les Cuisines Bruxellois), Mario Holtzem (Culinair Atelier) en Joris Wils (De Repertoire) namen uitgebreid de tijd voor deze audit. De criteria: kwaliteit, gebruiksgemak, onderhoudsvriendelijkheid en design. Het resultaat is het nieuwe kwaliteitslabel ‘Selected by the Mastercooks of Belgium®.

 

Als vereniging van topchefs verbinden the Mastercooks of Belgium enkel hun naam aan producten waar ze voor 100% achter staan. Het label werd dan ook enkel toegekend aan de producten die de chefs zelf ook in hun keuken of restaurant zouden gebruiken. Deze producten werden opgenomen in het Mastercooks gamma: RON keukenmessen, RON ‘5ply’ kookpotten, RON gietijzer set en de BergHOFF keramische barbecues.

 

RON is een prachtige collectie kookpotten, messen en keukenaccessoires met minimalistisch design in natuurmaterialen en rustgevende kleuren. Ideaal voor elke (thuis)kok die van eenvoud en betaalbare kwaliteit houdt. Veel van de producten van de RON-collectie kregen eerder ook al een Red Dot Design Award. De Mastercooks bekroonden ook de keramische barbecues van BergHOFF, die qua design, gebruiksvriendelijkheid en performantie gerust naast de veel duurdere modellen kunnen staan.

Bekijk ons assortiment keukenbenodigdheden

← Keer terug naar de backoffice    Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief . Verbergen