Groothandel Claessens

Groothandel Claessens is dé referentie voor wie op zoek is naar het meest uitgebreide en unieke aanbod groenten en fruit. Minigroenten, moeilijk te vinden paddenstoelen, exotisch fruit, eetbare bloemen of een verfijnde cress-soort om een gerecht mee af te werken, je vindt het er allemaal.

Groothandel Claessens is een echt familie-bedrijf. Het begon met de grootouders van de huidige zaakvoerder, die een fruithandel en boomgaarden in het Waasland in de jaren ’60 hadden. De volgende generatie breidde uit met winkels in Antwerpen en Brussel. De huidige generatie, met Tom Claessens aan het roer, besloot zich meer en meer toe te spitsen op de horeca. Met momenteel meer dan 1000 horeca-klanten weten ze bij Groothandel Claessens perfect wat veeleisende chefs nodig hebben. Ze voeren versheid, service en kwaliteit dan ook hoog in het vaandel.

 

Groenten en fruit krijgen terug meer en meer belang op het bord. Dan kan je maar beter zorgen dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Bij Groothandel Claessens vind je ongetwijfeld jouw gading, en nog veel meer!

Bekijk ons assortiment groenten en fruit