De missie van JanisFarm
JanisFarm streeft ernaar om lekkere en gezonde kwaliteitsproducten wereldwijd beschikbaar te maken. We willen iedereen ervan overtuigen dat de heilzame werking, smaak en kwaliteit van onze organische producten ongeëvenaard is. Dat doen we door ze aan te bieden tegen scherpe prijzen. Een aanpak die werkt, want onze producten hebben via de klein- en groothandel en via sterrenrestaurants hun weg naar de mensen gevonden.

De visie van JanisFarm
JanisFarm wil natuurlijk geteelde producten op de markt brengen die voldoen aan de strengste vereisten voor teeltwijze, oorsprong, smaak en kwaliteit. Onze bessen zijn honderd procent organisch en afkomstig van de bosrijke en moerasachtige gebieden van verschillende Baltische staten. Hun smaak is dan ook echt uniek.

Wij streven ernaar om die gebieden als ‘biogebieden’ te laten erkennen, zodat we al onze producten van het biolabel kunnen voorzien. Bovendien ijveren we voor dranken die vrij zijn van additieven en alleen bestaan uit honderd procent natuurlijk gewonnen bessen, bronwater en natuurlijke suikers.


Bekijk ons assortiment Natuurproducten