Njomly.com is de nieuwe webshop voor alle hobbykoks, foodies en liefhebbers van het goede leven. Je vindt er de beste culinaire topproducten, aangeleverd door de meest gerenommeerde vakmannen uit België: Dry aged beef van Butcher’s Store, verse vis van De Jager, de beroemde kazen van Van Tricht, Royal Belgian Caviar, exclusieve topwijnen van Vinifera, Chocolade van Jitsk, ganzenlever van Nivo-finess, fruit van groothandel Claessens, kookartikelen van Berghoff! 

Met enkele klikken bestel je delicatessen en de volgende dag worden ze (gekoeld) bij jouw thuis geleverd, altijd vers en de beste kwaliteit.

 

Wie zit er achter Njomly?

Pascal Anteunis (48) en Dries Vanstraelen (39) zijn twee ondernemers die een passie voor voeding delen. Via een gezamenlijke kennis raakten ze met elkaar in contact en ze volgden samen een cursus start-up begeleiding via IMEC. Dat ze samen iets met voeding zouden doen, stond in de sterren geschreven. Maar waar haalt een sterrenchef zijn topproducten nu eigenlijk? Het idee voor Njomly werd geboren...

Pascal: “Het viel me op dat hobbykoks liever vrienden thuis uitnodigen, dan dat ze samen op restaurant gaan. Net als topchefs gaan die hobbykoks op zoek naar de beste producten, maar die zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Een sterrenchef kan vaak direct bij de groothandel bestellen. Die service, de topkwaliteit en versheid, willen wij nu ook naar de eindgebruiker brengen. Met Njomly willen we het landschap van verse producten veranderen.”

Dries: “Mensen zijn meer en meer op zoek naar het verhaal achter een product. De herkomst, de duurzaamheid en de eigen terroir. De ambachtslui waar wij mee samen werken, hebben elk hun eigen, uniek verhaal. Wij noemen ze ‘Onze Helden’. Door de specialisten samen te brengen, kunnen we ook nog eens zorgen voor een uitzonderlijke kruisbestuiving. Als je bijvoorbeeld een geweldig stuk vlees van bij Butcher’s Store aankoopt via Njomly, kunnen we ervoor zorgen dat je ook de juiste wijn daarbij aangeraden krijgt. Door specialisten samen te brengen, ontstaat er een uitzonderlijke kruisbestuiving.”